TBC ARRANGEMENTER

Her kan du se hvilke arrangementer der har været eller bliver afholdt internt i TBC  incl beretninger og billeder.


Klubmesterskab 2024

Der var højt humør og god stemning da 12 TBC'er i Odense Bowlinghal skulle kæmpe om at blive klubmester 2024. Slagsedler blev delt ud ved lodtrækning så ingen vidste hvem de skulle være makker med før slagsedlerne var trukket, og som noget nyt havde vi inkluderet 300 nedrykker i mesterskabsspillet. 
Vi havde lært af sidste års fejltrin så i år var der 3 timer til afvikling hvilket viste sig at være fornuftigt idet vi blev lidt forsinket med opstarten.
Hos herrerne var der tæt løb og talen om at intet er tabt eller vundet før den sidste kugle er kastet holdt stand.
Karsten havde et godt og stabilt spil gennem alle 5 serier, men positionerne skiftede noget frem og tilbage og i sidste ende havde både Palle og Allan mulighed for at overhale indenom. 
Det skete dog ikke så Karsten blev fortjent klubmester med 942 kegler, Allan nr 2 med 922 kegler og Palle nr 3 med 918 kegler.

Hos kvinderne var resultaterne mere spredt, og Maibritt kunne med flot og sikkert spil kalde sig klubmester med 773 kegler, Inge-Lise nr 2 med 720 kegler og Nathalia nr 3 med 663 kegler. Til Nathalias forsvar skal siges hun ikke havde spillet mere end 2 serier op til klubmesterskabet, så godt hængt i.

300 nedrykker kan være meget uforudsigeligt hvilket vi også måtte erfare i denne match. Stellan havde langt ind i mesterskabsspillet haft store problemer, men pludselig tog pokker ved ham og det lykkedes ham at lave 300 kegler i nedrykker, samtidig med han sluttede af med at lave 226 kegler i sidste serie, så dermed fuldt fortjent vinder af den konkurrence 

Årets fidus pokal gik til Bjarne der viste utrolig stabilt spil ved kun at have 18 kegler til forskel mellem højeste og laveste serie

Handicappokalen gik til Allan med 1050 kegler skarpt forfulgt af Karsten og Palle med henholdsvis 1042 og 1026 kegler. 

Efter spillet var klubben vært for en omgang drikkevarer mens der blev talt sammen og trukket fra på kuglerammen


AFTENFESTEN

Ingen klubmesterskab uden en fest, og i år blev den holdt ved Inge-Lise. Festudvalget havde sørget for mad og drikkevarer så ingen skulle gå tørstige eller sultne fra bordet. 

Hele 17 havde tilmeldt sig festen hvilket må siges at være flot, taget i betragtning vi er 22 medlemmer. Der blev spist og hygget til et stykke over midnat, så alt i alt et vellykket klubmesterskabs arrangement.

Desværre forefindes ingen billeder fra vores festaften idet alle havde travlt med at hygge sig sammen.


Fra bestyrelsen og festudvalget side rettes en stor tak til alle der var med til at skabe en rigtig god dag og aften.10 turs kort til personlig træner

Efterhånden er det nok informeret ud til alle at Odense Bowlinghal har ansat en personlig træner alle kan reservere tid hos. I TBC vil vi ikke holde os tilbage og tilbyder her vores medlemmer træningstimer til absolut billigste pris og uden der skal lægges en stor sum nu og her.

Derfor er der i klubben købt et 10 turs kort som i første omgang gælder for alder +60. Skulle der findes behov for et kort til yngre er det også muligt.

Undertegnede administrerer kortet så al tilmelding og betaling foregår på følgende måde.

Tilmelding :     formand.bktbc@gmail.com    eller Tlf  :  22 25 66 09

                              ap-hojdam@hotmail.coom    eller Tlf  : 21 25 18 86

Betaling      :     Mobile Pay på   22 25 66 09

                                                             21 25 18 86


TBC  påskespil 2024

Det blev ikke helt som håbet nu hvor påskespillet var genoptaget. Planen var at score mindst muligt men der var tilsyneladende problemer med at finde ud af hvordan systemet skulle sættes op. Det slår dog ikke en frisk TBC'er ud af kurs så der blev bare spillet traditionelt og påskeæggene uddelt ved lodtrækning. Det vigtigste er man hygger sig og det er TBC spillere jo gode til. Vi forsøger igen til næste år. 


Årets julefrokost

Hele 15 stk var samlet til årets julefrokost der bød på alt hvad der hører sig til en julefrokost. Der blev snakket og hygget indtil de sene aftentimer.

Årets julepakke spil 2023

Traditionen tro blev årets julepakke spil afholdt på en træningsaften, der i år var den 20 december.  11 spillere var tilmeldt og hver skulle have to pakker med til en værdi af ca 25 kr.

Dejligt at se træningsbanerne blive så godt belagt hvilket ikke er hverdagskost, og imponerende at se hvor stor opfindsomheden er indenfor den økonomiske ramme.

Da alle pakker var delt ud efter strikeslag, blev der gået til den på tid med at stjæle fra hinanden, så i en periode var der et løben frem og tilbage mellem banerne.

Vi sluttede af med i spænding at se om det man havde pejlet sig frem til var en succes.

En god aften i godt selskab og med masser af strikes.Klubmesterskabet  2023 

Hele 10 baner blev besat da TBC den 20 maj fik afviklet den årlige kamp om klubmesterskabet, heraf var to baner for ledsagere. 15 spillere kæmpede i 2 1/2 time på fine baneforhold og humøret var i top.
Sideløbende med de officielle medaljer var der præmier for laveste serie, højeste serie, flest miss, laveste total score, og fleste strikes. Denne kamp involverede også ledsagere.
Desuden kunne der gættes på klubmestrene og der blev solgt lotterier, så ingen kedede sig i ventetiden inden spillet.
Efter spillet var klubben vært for en omgang i baren mens slagsedlerne blev gennemgået for at finde vinderne og præmieoverrækkelse kunne foregå
Efter en veloverstået dag i Odense Bowlinghal forsatte dagen på Boulevard Kroen med hyggeligt samvær og spisning.
Generelt en rigtig god dag i selskab med en masse skønne bowlingspillere.
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang