Klubben før og nu


Tårnets Bowling Club i daglig tale TBC blev stiftet 1 februar 1978 af personer med tilknytning til Restaurant Tårnet. Dengang var det ikke muligt at spille i Tårnet uden en eller anden form for tilknytning til restauranten. Dette har dog ændret sig gennem tiden og klubben har i dag ikke nogen speciel tilknytning til Restaurant Tårnet.

Klubben har gennem mange år været en af de førende klubber på Fyn og der er blevet høstet mange medaljer ved diverse mesterskaber, især på kvindesiden. 

Kvinderne er generelt dem der har markeret sig stærkest. Det er blevet til flere individuelle fynske mesterskaber, fynske mestre i damedouble, samt i mix og 5 mands hold. Det bedste damehold spillede gennem mange år i en af divisionerne og i perioden 1993-94 var de i den højeste divisionsrække.

Klubben har altid haft og har stadig hjemmebane i Odense Bowling Hal. I dag (2023) har klubben to hold i åben række og et hold i 3 division, samt to veteranhold.

Vi er i dag (2023) 22 aktive medlemmer samt 4 passive.

Vi har ingen ungdomsafdeling men yngre spillere er altid velkommen i klubben

Der kan trænes hver tirsdag fra 14-15, men den primære træning foregår hver onsdag fra 19-20.

I klubben har det primære formål altid været og er stadig det sociale. Det være ikke sagt ambitionerne ikke er der til at vinde men vi går meget op i at alle skal føle sig velkommen og der skal være plads til alle uanset evner og ambitioner. For at styrke det sociale sammenhold arrangeres 2-3 fester om året.

Skulle du få lyst til socialt samvær i afslappet miljø kombineret med et sjovt spil så er du hjertelig velkommen i Tårnets Bowling Club.
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang