Nyheder

På denne side vil der primært blive skrevet lidt om hvad der sker af nyt i TBC. Der vil dog også forekomme andre nyheder som er relevant for klubben.


Flot resultat af Inge-Lise Lenskjold

Søndag d. 21/4 2024 blev der spillet Eventyr senior plus stævne i Odense Bowlinghal. Stævnet var delt op i 3 kategorier,. Klasse 1 for damer fra 45 år og herre fra 50 år. Klasse 2 for damer og herrer fra 59 til 64 år. Klasse 3 for damer og herrer fra 65 år.
Inge-Lise hentede i fornem stil guld i både klasse 1 og klasse 3. Stort tillykke til Inge-Lise med det flotte resultat

Flotte TBC resultater

Lørdag den 2 marts blev der i Odense Bowling og Simgolf Center afviklet Eventyr single og double, det tidligere FM  single og double hvor TBC havde 3 spillere med.

I herre single herre 2 lykkedes det Peder Højdam at kæmpe sig til en flot andenplads. I single herre 3 kæmpede Palle Hvidholm sig til guld og Aksel Clausen sig til sølv. 

I doublerne var der ikke meget at stille op mod Brasilia's elitespillere men flot at stille op og kæmpe for sagen.

RIGTIG STORT TILLYKKE TIL ALLE TRE MED DE FLOTTE RESULTATER.Ordinær generalforsamling 2024 i TBC

Den 1 marts blev der i Odense Bowlinghal og Simgolfcenter afholdt ordinær generalforsamling. Der var mødt 15 medlemmer op og generalforsamlingen foregik i en rigtig god atmosfære. Stor tak til de fremmødte. Generalforsamlingen blev afsluttet med indtagelse af bowlinghallens velsmagende tarteletter. De må ha været gode for der blev spist op.

Referatet og formandsberetningen kan læses i vedhæftet dokument.


Nyhedsbrev december 2023

BEMÆRK !!!!!!   KLUBMESTERSKAB ER FLYTTET TIL D. 18/5 2024


Nyhedsbrev oktober 2023


TBC spiller udtaget til Øst/Vest match 2023.

Det er med stor glæde og stolthed vi har modtaget information om at Jan Elvang er blevet udtaget til at repræsentere Vest holdet i den årlige match Øst mod Vest. Stort tillykke til Jan og pøj pøj med matchen.


Flot indsats af TBC spiller

Den 26-27 august 2023  tog Peder Højdam  en tur til Tarm for at deltage i Landbobank Open stævnet.  Ud af over 250 starter lykkedes det Peder at hente en flot tredjeplads ved at score 640 kegler på tre serier.

Det er rigtig flot spillet og STORT TILLYKKE TIL PEDER.


Nyhedsbrev august 2023


Nyhedsbrev april 2023


Nyt pr 2 april 2023

I Tårnets Bowling Club blev der d. 3 marts 2023 afholdt ordinær generalforsamling. Formand Palle Hvidholm ønskede grundet manglende tid ikke at fortsætte hvorved Allan Schmeltz blev valgt som ny formand. I første omgang for 1 år. Efter Ulriks pludselige bortgang manglede klubben også en kasser hvormed Peder Højdam blev valgt. Peder blev desuden med stort stemmeflertal valgt som årets TBC'er grundet sit store arbejde med at få samlet trådene efter Ulrik. Det er der nu ved at være godt styr på så vi kan komme videre.
Der ligger dog stadig noget arbejde i at komme tilbage til normalen men der arbejdes hårdt og vi er i bestyrelsen meget optimistiske.
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang